Værkstedet

Vi ringer altid i forvejen, hvis noget uventet opstår. På den måde undgår du, at regningen pludselig løber løbsk. Husk at der altid er gratis lånebil ved større reparationer, hvor din egen er på værksted.

Reparation ikon

Reparationer

Vi kan være behjælpelig med en bred vifte af forskellige reparationer og typer af fejlretning. Hr. Sørensens Garage har mange års erfaring inden for branchen - og er altid parate til at hjælpe dig med det nyeste udstyr og værktøj. Hør også om mulighed for at få en lånebil, når din bil er på værksted - kig forbi eller ring for nærmere aftale.

Reparation ikon

Ekstraudstyr

Skal du af sted med traileren, men mangler din bil anhængertræk?monterer og koder vi gerne det for dig - vi tager os også af det lovpligtige papirarbejde. Har du andre ønsker til din bil, kan vi også hjælpe med bl.a. lygter, spoiler m.m. Kig forbi eller ring til os for nærmere info.

Reparation ikon

Service / Syn

Er det tid til periodesyn? Vi tilbyder eftersyn før periodesyn, kører bilen til syn og sørger for, at I får bilen retur nysynet. Lyser servicelampen? Vi udfører service i henhold til bilproducentens specifikationer. Med godkendte reservedele.

Reparation ikon

Dækskifte

Er det tid til at lægge vinterdækkene på hylden og finde ’sommerskoene’ frem?
Er du ramt af uheld, og er dækket punkteret? Er dine dæk slidt ned? Er de overhovedet sikre for dig og din familie? Vi sælger og monterer alle former for dæk og fælge.

Skade

Reparation ikon

Er din bil blevet skadet? Vi takserer skaden og sørger for al kommunikation med forsikringen. Skulle det være tilfældet, at du selv skal dække omkostningerne, hjælper vi også gerne med reparationerne. Husk at der altid er gratis lånebil ved større reparationer, hvor din egen er på værksted.