Værkstedet

Vi ringer altid i forvejen, hvis noget uventet opstår. På den måde undgår du, at regningen pludselig løber løbsk. Efter aftale er der mulighed for leje af bil i den periode, hvor din egen er på værksted.

Reparation ikon

Reparationer

Har din bil en underlig lyd når du drejer? Driller centrallåsen? Lyser en lampe pludselig på instrumentbrættet? Har du problemer med sædevarmen eller Aircondition? Kom du for sent på arbejde fordi bilen havde svært ved at starte?
Er der kommet et stenslag eller en revne i ruden? Alt dette og meget mere hjælper vi dig med at få styr på.

Reparation ikon

Ekstraudstyr

Skal du af sted med traileren, men mangler din bil anhængertræk? Skal du på ferie og køre langt? Vi monterer fartpilot. Og på samme køretur kan vi sørge for at børnene er underholdt med radio/tv udstyr. Har du andre ønsker til din bil kan vi også hjælpe med lygter, spoiler osv.

Reparation ikon

Service / Syn

Er det tid til periodesyn? Vi tilbyder eftersyn før periodesyn, og sørger gerne for
at I får bilen retur i nysynet stand. Lyser servicelampen? Vi udfører service i henhold til bilproducentens specifikationer. Godkendt reservedele

Reparation ikon

Dækskifte

Er det tid til at lægge vinterdækkene på hylden og finde ’sommerskoene’ frem?
Er du ramt af uheld og dækket er punkteret? Er dine dæk slidt ned? Er de overhovedet sikre for dig og din familie? Vi sælger og monterer alle former for dæk og fælge.

Skade

Reparation ikon

Er din bil blevet skadet? Vi takserer skaden og sørger for al kommunikation med forsikringen. Skulle det være tilfældet at du selv skal dække omkostningerne, hjælper vi også gerne med reparationerne.